Recensies

Peter Werkman

“Al jaren aan het sporten (cardio en een beetje kracht), lekker comfortabel. Het werd nooit zwaarder (ik zelf trouwens wel) en ik werd er ook niet heel veel fitter van. Toch had ik het idee dat ik best goed bezig was. Tuurlijk keek ik ook weleens jaloers naar die types die veel gewicht weg drukken en lekker fit in hun vel zitten.

 

Totdat…ik hoorde dat LOMAR met PT ging beginnen. Al dacht ik in het begin, das niks voor een man van 53. Toch met Jack gaan praten en begonnen met 2x per week personal training. Het begin was heftig, de spierpijn was heftig en het idee dat ik drie dagen later weer moest was ook heftig. Maar ik ben een dik half jaar verder en ben inderdaad veel fitter, heb enorm veel lol in het sporten, wordt iedere keer beter en sterker. Heb bij vlagen nog steeds spierpijn na het sporten maar weet nu dat ik dan hard gewerkt heb. Oké, het kost meer dan een gewoon abonnement, maar het is het echt waard. Ik ga het komende jaar verder met PT.”

Foto Peter Werkman

Esther Damen

“Sinds een paar jaar ben ik actief bij Lomar Sportvilla. Eerst ben ik begonnen met Better Belly, daardoor ben ik ruim 20 kilo afgevallen. Daarna ben ik gestart met de afvalrace. Het was eigenlijk niet nodig maar door de krachttraining ging mijn spiermassa omhoog en mijn vetpercentage naar beneden. Ik wilde een nieuwe uitdaging na Better Belly, Lomar kwam met een idee voor personal training en dat vond ik wel een goed idee. Mijn trainer is Jack en soms Lieke en elke keer met een personal training is het weer een nieuwe uitdaging. Elke les wat nieuws: hardlopen, krachttraining, boksen etc. Het is zo leuk om dit te doen en het resultaat mag er wezen. Ik ben trots op mijzelf en het resultaat wordt nog steeds verbeterd: minder vet en mijn spiermassa gaat verder omhoog! Erg trots ben ik op het hele team van Lomar Sportvilla! thx, Esther”

Yorick Gronouwe

“Goed en snel resultaat boeken met leuke 1 op 1 lessen! Tot het maximale gaan en daarbij gesteund worden door een enthousiaste personal trainer! Ook de adviezen zijn altijd goed en de voedingsschema’s zijn aan te raden. Deze in combinatie met geregeld sporten doet wonderen! Ben blij dat ik dit traject ben aangegaan! Voel me een stuk fitter en zit lekkerder in mijn vel in een korte tijd!”

Foto Yorick

Marianne van Vorsselen

“Ik vind de PT een goede aanvulling op mijn ‘gewone’ trainingsprogramma. Door de persoonlijke coaching krijg ik extra stimulans om harder te trainen en meer uit mijzelf te halen, ook bij trainingen buiten PT om. Het trainen ervaar ik als effectief waarbij er veel aandacht is voor de uitvoering van de training. Daarnaast vind ik het fijn dat er ‘op maat’ getraind kan worden, passend bij mijn persoonlijke doelen en tijd. En niet geheel onbelangrijk: het is ook erg gezellig.”

Foto Marianne PT

Thijs van Baal

“Ik ben Thijs van Baal en ik zit in een rolstoel. Ik train sinds begin dit jaar bij Lomar Sportvilla onder begeleiding van een Personal Trainer. Dit bevalt me goed! Ik train 1 keer per week met mijn PT’er en met haar aanwijzingen kom ik een heel eind, ondanks mijn beperking. Wie zegt dat een vrouw te soft is om Personal Training te geven, moet maar eens bij Lieke gaan trainen, dan piep je wel anders. Lieke is een leuke meid maar weet zeker van aanpakken. Ik heb heel veel aan de trainingen. Ook heb ik in haar afwezigheid door kunnen trainen omdat er ook anderen zijn die mij goed hebben geholpen. En daarom kan ik nu ook 1 keer per week zonder Personal Trainer sporten. Lomar Sportvilla is een sportschool waar je ook als een minder valide kan trainen, daarom krijgt Lomar Sportvilla van mij zeker een dikke voldoende!”

Foto thijs

Remco Bovendeur

“Ik volg nu zes maanden Personal Training en ben al een aantal kilo’s lichter en veel fitter. Ik ben er super blij mee! Door twee keer per week een uur te sporten en een goed voedingsadvies is het me dan eindelijk toch gelukt om deze doelen te behalen.

Dit alles in een fijne sfeer en met goede begeleiding. Nu heb ik genoeg motivatie om door te gaan en in beweging te blijven! Een aanrader voor iedereen!”

Foto Remco