Voedingsadvies

 

Trainen in combinatie met een passend voedingsschema is het meest effectief. Wij werken met persoonlijke individuele voedingsschema’s die leren om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan en zo te zorgen voor en blijvend resultaat.

 

Er zijn diverse doelen om te bereiken. De een wil zijn lichaamsgewicht en vetpercentage verminderen, terwijl de ander juist wil aankomen om meer spiermassa te creëren. Ook kan het zijn dat het gewicht goed is, maar voeding ervoor kan zorgen dat je meer energie krijgt en dus fitter wordt.

 

Complete eetschema’s, begeleiding of gewoon nuttige tips en adviezen. Het zijn stuk voor stuk praktische voedingsadviezen die ervoor zorgen dat je lichaam in balans komt. Dit zorgt voor een betere weerstand en je zult dus minder vaak ziek zijn.

 

Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Dit gebeurt tijdens een persoonlijk gesprek met uw personal trainer. De voedingsadviezen bestaan uitsluitend uit voeding die in de supermarkt verkrijgbaar is.

Composition with variety of fresh vegetables and fruits. Detox diet.